Papir på BPM

Digitaliser forretningsprocesser – det har vi papir på…

af Claus Due d. 16. april 2015

Business Process Management har i mange år været en vigtig del af hverdagen for mig.


Mange af mine forretningsmæssige tiltag er tænkt og praktiseret ud fra tankesættet om, at den vigtigste del af en hver virksomhed, er virksomhedens forretningsprocesser. Når de fungerer, så fungerer virksomheden.


I marts blev jeg i London certificeret BPTA affiliate partner, efter det sidste 3 dages velgennemført træningsforløb vedrørende “Business Architecture: Building Alignment for Rapid Change”. Samlet set 5 ugers uddannelse gennem de seneste 2 år.


Dette betyder i praksis, at jeg og dermed Procio nu er certificeret i at klarlægge og optimere forretningsprocesser i virksomheden, udfra BPTrends Business Process Management model og metoder.


Læs mere om BPTrends Associates


Årsagen at vi har valgt denne model, er at den både kan bruges i en end-to-end gennemgang af forretningen og til enkeltstående projekter og opgaver. Og den er lige praktisk anvendelig, hvad enten der er tale om et eksisterende forretningsområde eller et nyt tiltag.


For os har det også været vigtigt, at et enkelt kritisk område, kan belyses og optimeres, uden at der skal laves en total gennemgang af den øvrige forretning. Det skaber den dynamik vi mener er nødvendig for at holde momentum i forretningsudviklingen, uden at det koster på den lange bane.


I forbindelse med vores certificering starter vi også et samarbejde med Qualisoft som udbyder alle BPTrends certificerende kurser i BPM i de nordiske lande.


Læs mere her: Qualisoft – nordisk partner på BPTrends uddannelse

Roger Burlton, founder of BPTrends, welcomes Claus Due as part of the BPTA community and as Process Renewal Group Business partner